21 juni Fleckviehdag te Wezup

Op woensdag 21 juni wordt onze jaarlijkse Fleckviehdag gehouden te Wezup, waar de familie Paul ons welkom heet.

De dag zal beginnen met de Algemene ledenvergadering, deze is alleen toegankelijk voor onze leden. Vervolgens is iedereen welkom om de lezing van Thomas Grupp, directeur van Bayern Genetik bij te wonen. Hij zal een interessant verhaal houden over de wederopstanding van de dubbeldoelkoe en de opmars van A2A2 melk, oftewel DE eigenschappen van het ras Fleckvieh.

Na de barbecue, met hamburgers van Fleckviehvlees, wordt de Fleckviehkoe van het jaar 2017 bekend gemaakt. Zowel de uitslag van de jury en de stemmen van het publiek (Klik hier om te stemmen) tellen hier in mee. De eigenaren van de maken kans op de volgende prijzen: hoofdprijs bestaande uit twintig doses sperma van BFG Walfried (Bayern Genetik) en overige Fleckvieh-sperma prijzen beschikbaar gesteld door CRV, X-Sires en GGI.

Vervolgens is er ruim de gelegenheid om het bedrijf van de familie Paul te bezichtigen.

We hopen u allen te mogen ontvangen in Wezup.

U bent tijdens deze dag doorlopend welkom en we vragen u niet om in uw bedrijfskleding te verschijnen. Tevens zijn de consumpties en Fleckviehburger gratis, wel danken wij u vriendelijk voor een vrijwillige bijdrage.

(adres familie Paul: Westeinde 8, 7852 TB Wezup).

Uitnodiging FLV dag 21 juni 2017Klik hier voor de Uitnodiging FLV dag 21 juni